Tuutorit

Tältä sivulta löydät tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden mahtavat tuutorit!

Hae tuutoriksi tästä!
Floppis-maskotti

Tuutorit 2020-21

Ville Kärkkänen

Terve! Olen Ville Kärkkänen 22-vuotias, Forssasta kotoisin, toisen vuoden opiskelija ja yksi Skriptin kuudesta syksyn 2020 tuutoreista.

Päädyin opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä Joensuuhun, koska kiinnostus ohjelmointia kohtaan ollut jo nuoruusvuosista lähtien.

Arkeen kuuluu pääasiassa pitsojen tekeminen ja videopelien pelaaminen. Tykkään myös aktiivisesti ottaa osaa ainejärjestötoimintaan sekä tapahtumien järjestämiseen/osallistumiseen.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä alkavista opinnoista, tai mistä tahansa muusta, niin laita rohkeasti viestiä!

Eetu Arkko

Hei! Nimeni on Eetu Arkko. Olen 23-vuotias Joensuussa koko ikäni asustellut opiskelija.

Syksyllä starttaa kolmas vuosi tietojenkäsittelyn opinnoissa. Olen laiskanpulskea, sekä erittäin rento persoona ja se välittyy aina niin opiskellessa, kuin vapaa-ajallakin.

Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta, ukulelen soittelu ja totta kai myös jokaisen tapahtuman läpi koluaminen, jonka aikatauluuni vain saan mahdutettua.

Rohkeasti saa tulla repimään hihasta tai pistää viestiä, mikäli jokin askarruttaa. Nähdään syksyllä!

Marketta Heikkilä

Hei! Olen Marketta Heikkilä, mutta ystävien kesken Mangi. Olen toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja yksi teidän tuutoreistanne. Olen kotoisin Kauhajoelta ja tällä hetkellä asun sekä Helsingissä että Joensuussa.

Olen sosiaalinen ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin, mutta yksinolo ei tuota ongelmia. Minua voisi myös kutsua yllyttäjäksi ja yllytettäväksi. Opiskelujen lisäksi aikani kuluu festareilla ja keikoilla käyden sekä matkustellen Suomessa ja muualla maailmassa. Näiden lisäksi harrastan urheilua lenkkeillen, salilla käyden ja laitesukellusta. Harjoitellen myös omaksi iloksi ukulelen soittamista ja joskus minut löytää pianoa pimputtamasta.

Mikäli on kysyttävää, minulle saa ehdottomasti laittaa viestiä mm. telegramin kautta tai perinteisesti sähköpostilla

Martin Kakko

Hei! Olen Martin Kakko Joensuusta ja aloitan syksyllä toista vuotta yliopistossa.

Pidän itseäni rentona, huumorintajuisena, ulospäinsuuntauvana ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Vapaa-ajalla tykkään urheilla, viettää aikaa kavereiden kanssa ja pelailla tietokoneella.

Olen mielelläni avuksi jos on mitään kysyttävää

Minni Immonen

Olen Minni Immonen ja opiskelen toista vuotta tietojenkäsittelytiedettä. Olen 20-vuotias ja alun perin olen kotoisin Haminasta.

Ahkera opiskelu vie yleensä energiani, joten vapaa-aikana kuluu lähes tahtomattakin päiväunien parissa ja niiden ohessa on joskus tapana viettää aikaa pleikkaria pelatessa. Silloin tällöin minut saattaa jopa löytää tapahtumista.

Olen sosiaalinen persoona, joten minuun saa rohkeasti ottaa yhteyttä jos siltä tuntuu, en pure.

Pieti Kinnunen

Hei! Nimeni on Pieti Kinnunen. Olen 20-vuotias Joensuusta kotoisin oleva opiskelija.

Syksyllä aloitan toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opinnoista.

Vapaa-aikani käytän lenkkeilyyn, moottoripyöräilyyn ja silloin tällöin skeittilautailuun ja muuhun sekalaiseen liikuntaan sekä laiskotteluun.

Minuun voi vapaasti ottaa yhteyttä kaikennäköisissä asioissa telegrammissa