Tuutorit

Tältä sivulta löydät meidän mahtavat tuutorit!

Tuutoreiden tervehdys

Tervehdys, fuksi!
Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä (TKT) Itä-Suomen yliopistoon Joensuun kampukselle. Odotamme innolla, että saamme aikaiseksi teille ikimuistoisen fuksivuoden. Jotta ensiaskeleenne fuksina onnistuu mahdollisimman hyvin, ovat Skriptin tuutorit valmiita auttamaan teitä. Meidät tunnistaa hopeanharmaista haalareista, joita ylpeydellä pidämme päällä. Tuutorien tehtävänä on toimia fuksien tukena ja turvana opiskelujen ensiaskeleissa. Alla on esittelyt tämän vuoden tuutoreista. Tuutorit auttavat tarvittaessa jo ennen opiskeluiden alkua, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Osoitteesta skripti.org/fuksi löytyy tietojenkäsittelytieteen Joensuun kampuksen ainejärjestön, Skripti ry:n kokoama hyvä tietopankki tuleville opiskelijoille. Jos koet epävarmuutta asioista, niin vieraile osoitteessa ja katso muistitko kaiken! Viettäkää hauskaa kesää, muistakaa pestä kädet ja syksyllä nähdään!

Terveisin,
Skriptin tuutorit

Floppis-maskotti

Kiinnostaako tuutorihommat?
Hae tuutoriksi tästä!

Tuutorit
2021-22

Ville Kärkkänen

Terve! Olen Ville Kärkkänen 23-vuotias, Forssasta kotoisin, kolmannen vuoden opiskelija sekä toista kertaa tuutorina TKT-fukseille.

Olen hassun hauska sekä sanoiltani valmis, tykkään viettää aikaa tehden kaikenlaisia aktiviteetteja, mutta niiden ohessa nautin ihan kotona möllöttämisestä. Opiskelujen lisäksi aikani kuluu töitä tehdessä. Vapaa- ajalla aika kuluu laadukasta ruokaa tehdessä, videopelejä pelatessa tai DND-sessioita pyörittäessä. Tapana olla vähän kaikessa mukana, niin olen myös aktiivisesti osana ainejärjestötoimintaamme.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä alkavista opinnoista, ruokavinkeistä, tai mistä tahansa muusta, niin ota rohkeasti yhteyttä! Nähdään syksyllä fuksi!

Joni Myllymäki

Moikka moi! Olen Joni Myllymäki, toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija Joensuun kampuksella. Olen 22-vuotias ja olen kotoisin Helsingistä. Toimin myös Skripti ry:n hallituksessa joten tapahtumissa minua ainakin näkee! Olen ollut leiriohjaajana useamman kesän, mutta tämä on ensimmäinen tuutorointikertani.

Itse kulutan vapaa aikaani skeitaten, tietokoneella pelaten ja kitaraa soittaen. Pelaan vapaa ajallani myös Magic The Gatheringiä sekä otan osaa roolipeleihin kuten Praedor.

Kyssäreitä voi lähetellä telegramissa tai sähköpostin välityksellä, syksyllä nähdään!

Oona Härkönen

Moi! Olen Oona Härkönen ja opiskelen kolmatta vuotta tietojenkäsittelytieteitä. Olen 24-vuotias ja toimin jo toista kertaa tuutorina uusille TKT-fukseille.

Luonteeltani olen rennon rempseä ja sosiaalinen persoona! Haluan olla monessa erilaisessa jutussa mukana ja minua kutsutaankin usein ”jokapaikanhöyläksi”. Vapaa-ajalla jos en ole opiskelemassa, töissä tai maata puolustamassa niin minut löytää pleikkarin äärestä tai mökiltä. Olen myös äänikirjojen ja huonojen mobiilipelien suurkuluttaja.

Jos siulla on kysyttävää mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, niin minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla tai Telegramilla!

Eemeli Ahokas

Moi! Olen Eemeli Ahokas 23-vuotias, Espoosta alun perin kotoisin, toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja ensimmäistä kertaa tuutorina.

Vapaa-ajallani harrastan kuntosalia ja kesäisin frisbeegolfia. Tykkään myös pelata eri pelejä tietokoneella ja pleikkarilla. Todennäköisesti minut löytää myös kaikista eri syksyn opiskelija- tapahtumista, jos niitä päästään järjestämään. Luonteeltani olen huumorintajuinen sekä ulospäinsuuntautuva ja autan mielelläni teitä parhaani mukaan kaikissa mahdollisissa ongelmissa opiskelujen alussa.

Jermu Roivanen

Moikku! Mun nimi on Jermu Roivanen ja mä olen toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Kotoisin olen Espoosta, mutta ennen Joensuuhun muuttoa tuli asuttua Helsingissä useamman vuoden. Tuutorihommissa olen ensikertaa ja innoissani tapaamaan teitä aloittavia opiskelijoita.

Vapaa-ajalla tykkään pelailla erilaisia videopelejä, sekä harrastaa erinäisiä urheilulajeja säännöllisen epäsäännöllisesti. Pidän myös paljon luonnossa liikkumisesta, sekä kavereiden kanssa hengailusta.

Jos tulee mitä tahansa kysyttävää, niin autan mielelläni. Nähdään viimeistään syksyllä!

Touko Pakarinen

Morjesta! Meikäläisen nimi on Touko Pakarinen ja opiskelen nyt toista vuotta tietojenkäsittelytiedettä. Olen 24 v. ja alun perin kotoisin Iisalmesta, mutta Joensuussa olen asuskellut jo muutaman vuoden koska kävin testaamassa kemian opiskelua ennen kuin päädyin tkt:n puolelle. Tuutorihommissa olen nyt ekaa kertaa.

Vapaa-aikaa vietän yleensä treenaten, lenkkeillen, kitaraa soitellen tai koneella istuen. Opiskelijatapahtumiin tulee myös osallistuttua aina kun pystyn.

Jos tulee kyssäreitä, vastailen niihin oikein mielelläni. Näkyillään syssymmällä!

Jyrki Joutsalainen

Nimeni on Jyrki Joutsalainen ja olen jo 4. vuoden opiskelija tietojenkäsittelytieteellä ja Joensuun kampuksen puolella. Toimin Skripti ry:n hallituksessa ja minua tuleekin näkemään usein tapahtumissa ja apulaisen roolissa varsinkin. Ensimmäistä kertaa toimin tuutorihommissa yliopistossa, mutta tukari- ja tuutorikokemusta on aiemmista kouluista runsaasti. Minulle voi tulla heittämään kyssäreitä ja puhumaan asiasta kuin asiasta, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos mieleen tulee jotain!

Vapaa-aikani kuluu salilla ja tietokoneella ollessa ja kilpailullisiin peleihin tuleekin upotettua turhan paljon aikaa. Toki koronan helpottaessa opiskelijatapahtumista minua voi bongata takuuvarmasti! Lisäksi uusimpana ajan syöjänä elämääni on tullut Dungeons & Dragons ja sitä tulee pelattua innolla. Baarimikon varusteet löytyvät myös, joten drinkeistä voi tulla juttelemaan koska vain!

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla, WhatsAppin kautta tai Telegramilla.