Tuutorit

Tältä sivulta löydät meidän mahtavat tuutorit!

Tuutoreiden tervehdys

Tervehdys, fuksi!
Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä (TKT) Itä-Suomen yliopistoon Joensuun kampukselle. Odotamme innolla, että saamme aikaiseksi teille ikimuistoisen fuksivuoden. Jotta ensiaskeleenne fuksina onnistuu mahdollisimman hyvin, ovat Skriptin tuutorit valmiita auttamaan teitä. Meidät tunnistaa hopeanharmaista haalareista, joita ylpeydellä pidämme päällä. Tuutorien tehtävänä on toimia fuksien tukena ja turvana opiskelujen ensiaskeleissa. Alla on esittelyt tämän vuoden tuutoreista. Tuutorit auttavat tarvittaessa jo ennen opiskeluiden alkua, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Osoitteesta skripti.org/fuksi löytyy tietojenkäsittelytieteen Joensuun kampuksen ainejärjestön, Skripti ry:n kokoama hyvä tietopankki tuleville opiskelijoille. Jos koet epävarmuutta asioista, niin vieraile osoitteessa ja katso muistitko kaiken! Viettäkää hauskaa kesää, muistakaa pestä kädet ja syksyllä nähdään!

Terveisin,
Skriptin tuutorit

Floppis-maskotti

Kiinnostaako tuutorihommat?
Hae tuutoriksi tästä!

Tuutorit
2022-23

Santeri Mertakorpi

Heloust, meikä on Santeri Mertakorpi, 22-vuotias ja opiskelen nyt kolmatta vuotta tietojenkäsittelytiedettä. Alkujaan oon kotosin Lahesta ja nyt pari vuotta asustellut täällä Joensuussa.

Tuutorina toimin nyt ensimmäistä kertaa, mutta Skriptin hallituksessa oon nyt toista kautta pöhisemässä rahastonhoitajan tehtävissä. (Vapaa-)aika kuluu pitkälti koneen ääressä, milloin koulutehtävien parissa, milloin lolia tai kynäriä pelatessa. Näin lämpimimmillä keleillä tulee luonnossakin jonkun verran liikuttua sekä moottoripyörällä ajeltua. Ja tietenkin opiskelijatapahtumissa on tullut ahkerasti käytyä.

Jos tulee kysyttävää opintoihin tai oikeestaan mihinkään muuhun liittyen niin rohkeesti hihasta nykäsemään tai tuu laittaan telegramissa viestiä. Nähdään syksyllä!

Emilia Uurasjärvi

Moikka! Mie oon Emilia (tai Emppu) 30-vuotias alanvaihtaja, nykyään siis toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja ensimmäistä kertaa tuutorina. Joensuussa on tullut jo kohta 10 vuotta asusteltua.

Vapaa-aika kuluu tehokkaasti sarjoja katsellen ja kesäisin tulee jonkin verran käytyä golfaamassa. Harrastuksiin kuuluu myös pitsinnypläys ja tykkään pelata lautapelejä. Opiskelija tapahtumissa tulee käytyä, jo ihan myös siksi, että kuulun myös Skriptin hallitukseen. Oon huumorintajuinen ja sosiaalinen, enkä ota elämää turhan vakavasti

Ottakaa vaan rohkeasti yhteyttä, jos tulee yhtään mitään kysyttävää!

Sami Tolonen

Moikka! Olen Sami Tolonen, 24-vuotias toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Olen alun perin Kajaanista, mutta olen asunut Joensuussa nyt jo useamman vuoden ajan.

Tuutorina toimin ensimmäistä kertaa. Vapaa-ajalla tulee luettua kohtuullisen paljon kirjoja, mutta tykkään myös liikkua luonnossa sekä pelailla pleikkarilla. Saatanpa mahdollisesti satunnaisesti pyörähtää myös opiskelijatapahtumissa, tai ainejärjestön lajikokeiluissa.

Kysymyksiä saa esittää, mikäli niitä tulee mieleen! Nähdään syksyllä!

Eemeli Ahokas

Moi! Olen Eemeli Ahokas 24-vuotias, Espoosta alun perin kotoisin, kolmannen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja toista kertaa tuutorina.

Vapaa-ajallani harrastan kuntosalia ja kesäisin frisbeegolfia. Tykkään myös pelata eri pelejä tietokoneella ja pleikkarilla. Todennäköisesti minut löytää myös kaikista eri syksyn opiskelija- tapahtumista, jos niitä päästään järjestämään. Luonteeltani olen huumorintajuinen sekä ulospäinsuuntautuva ja autan mielelläni teitä parhaani mukaan kaikissa mahdollisissa ongelmissa opiskelujen alussa.

Atte Tanskanen

Moro! Oon Atte, ja opiskelen tietojenkäsittelytieteitä kolmatta vuotta. Joensuussa olen asunut melkein koko elämäni, joten saatan ehkä osata auttaakin, jos on kaupungista kysyttävää. Olen tuutoroimassa nyt kolmatta kertaa, mutta fukseja ensimmäistä kertaa (aiemmin olen ollut tuutoroimassa vaihto-opiskelijoita).

Minut löytää helpoiten hyvän kirjan äärestä, ulkoa koiran kanssa liikkumasta tai sitten ihan tietokoneen äärestä (niin kuin on varmaan jo vaatimus TKT:n opiskelijalle :D). Olen mukana Skriptin tapahtumatiimissä, joten tullaan näkemään varmasti monissa tapahtumissa vuoden mittaan!

Tervetuloa opiskelemaan!

Topi Purtola

Tervehdys! Olen Topi Purtola, 20-vuotias, alkujaan Kontiolahdelta kotoisin. Olen toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja tuutorina ensimmäistä kertaa.

Vapaa ajalla tykkään pelata tietokoneella ja VR:llä. Tykkään myös 3D-mallinnuksesta ja kotona printtailen vaikka ja mitä 3D-tulostimella. Pidän myös frisbeegolfista, tenniksestä ja pizzan tekemisestä. Minut löytää syksyllä todennäköisesti melkein kaikista Skriptin järjestämistä tapahtumista. Toivottavasti nähdään siellä!

Kysymyksiä voi pistää milloin mieli tekee ja koitan vastata niihin parhaani mukaan. Yhteyttä voi Telegrammin tai sähköpostin kautta.

Jimi Saranen

Terve! Olen Jimi, 22-vuotias ja kotoisin Mikkelistä. Opiskelen tietojenkäsittelytiedettä toista vuotta ja tänä vuonna olen tuutorina ensimmäistä kertaa.

Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti tietokoneen ääressä pelatessa ja harrastan myös rumpujen soittamista. Kesäisin tykkään myös käydä pyöräilemässä matkaa. Olen mukana suurimmassa osassa Skriptin opiskelijatapahtumia, joten niissä toivottavasti tavataan pitkin vuotta.

Mikäli tulee mitä tahansa kysymyksiä, niin niitä saa esittää ja pyrin auttamaan parhaani mukaan!

Jussi Kukkonen

Morjesta! Mie oon Jussi, aiemmalta koulutukselta musiikkipedagogi, nykyään toisen vuoden tietojenkäsittelytieteiden opiskelija ja Joensuusta alun perin kotoisin. Tuutorina ensimmäistä kertaa yliopistossa, mutta aiempaa kokemusta tutoroinnista löytyy.

Vapaa-ajalla vietän enimmäkseen aikaa tietokoneen ääressä pelien merkeissä. Tykkään myös frisbeegolfista ja lautapeleistä.

Laita viestiä, mikäli tulee jonkinlaista kysyttävää. Nähdään syksyllä!

Julia Juntunen

Moikka! Olen Julia Juntunen, 20 v, ja aloitan syksyllä toisen vuoden opintoni tietojenkäsittelytieteen parissa. Olen kotoisin Suomussalmelta ja puolet suvusta löytyy entisen Neuvostoliiton alueelta, mutta ikäni olen asunut Suomussalmella. Joensuuhun muutin viime syksynä opintojen perässä, ja tuutorina toimin nyt ensimmäistä kertaa.

Tykkään suurimman osan vapaa-ajastani istua joko koneen taikka Switchin äärellä pelejä pelaten, mutta uskaltaudun joskus mm. ISYY:n Japanikerhon tapaamisiin ja Skriptin opiskelijatapahtumiin, taikka joskus motivoituneempana kesäisin viikon mittaisille vaelluksille luontoon. Tykkään myös neuloa sekä virkata, ja keräilen erilaisia härpäkkeitä kuten figuureja ja c-kasetteja.

Kuuntelen mielelläni muiden juttuja ja tykkään olla apuna kaikille vähän kaikessa, joten jos löytyy ihan mitä vaan huolia taikka murheita, niin niitä saa tulla esittämään jo ennen syksyn opintojen alkua vaikkapa Telegrammissa taikka sähköpostilla :^) Tervetuloa opiskelemaan!

Sera Ilvan

Heips! Olen Sera Ilvan, 20-vuotias toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja ensimmäistä kertaa tuutorina. Alun perin Helsingistä kotoisin, mutta maiseman muutoksen tarpeessa muuttanut Joensuuhun opiskelemaan.

Vapaa-aika kuluu salilla käymiseen, koneen äärellä olemiseen ja joskus jopa lukemiseen sekä neulomiseen. Syksyllä minut parhaiten löytää erilaisista opiskelijatapahtumista, joissa tulee itsellä innokkaasti käytyä.

Kysymyksiä saa minulle esitellä ja koitan parhaani mukaan vastata niihin. Tervetuloa opiskelemaan ja nähdään syksyllä!

Sanni Oksanen

Moikka, mä oon Sanni Oksanen 19-vuotias Skriptin juniori, ja minä myös opiskelen toista vuotta tietojenkäsittelytieteitä. Olen kotoisin Vihdistä eli Etelä-Suomesta ja viime syksynä muuttanut Joensuuhun opintojen perässä. Olen Skriptin hallituksen yksi tapahtuma vastaavista eli syksyllä muhun tuutte törmäämään paljon tapahtumien merkeissä.

Vapaa-ajat silloin kun niitä löytyy, tykkään liikkua luonnossa ja tuomaroidessa tanssillista voimistelua, jota harrastin pitkään ennen Joensuuhun muuttoa. Olen tällainen aktiivinen jokapaikan höylä, jolla on vähän taipumusta ylisuorittamiseen tai ainakin joku vois niin musta väittää.

Multa myös voi tulla kyselemään kaikesta, ja varmasti vastaus löytyy jos ei heti niin ainakin pienen selvittelyn jälkeen. Tervetuloa munkin puolesta ja nähdään syksyllä!